Autóillatosítóval akarta elnyomni a kábítószer szagát

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei megközelítőleg 15 kilogramm marihuána-gyanús anyagot találtak egy személyautóban, Röszkén – tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel Némedi-Varga Éva pénzügyőr alezredes sajtóreferens.A NAV munkatársai egy svájci rendszámú BMW-t ellenőriztek Röszkén. A járművet vezető nő úgy nyilatkozott, hogy bejelentenivaló árut nem visz magával.

A pénzügyőrök a nyilatkozatot elfogadták, azonban felkeltette gyanújukat a csomagtartóból áradó erős autóillatosító szaga, ezért a jármű tüzetes átvizsgálása mellett döntöttek. Az autó hátsó ülésének lehajtható könyöklője mögött, a ragasztott plüss kárpitborítást leszerelve, festett csavarokkal rögzített lemezajtót találtak a NAV munkatársai. Az ajtó mögött kialakított rejtekhelyről megközelítőleg 15 kilogramm növényi törmelék került elő, amely a cannabis-tesztre pozitívan reagált.

A pénzügyőrök a 28 millió forint fekete piaci értékű marihuána-gyanús anyagot, valamint a svájci állampolgárságú nőt feljelentéssel átadták a rendőrség munkatársainak.

Hírforrás: OBJEKTÍV Hírügynökség 2018. április 4.

A Web-oldalon található cikkek és fotók ingyenesen és szabadon felhasználhatók, de kizárólag az Objektív Hírügynökség, mint hírforrás feltüntetésével.
hirdetés