Több házban termesztett kábítószert

A soltvadkerti gyanúsított használatában lévő három házban foglaltak le kábítószergyanús anyagokat a nyomozók – értesült az OBJETÍV Hírügynökség a megyei RFK sajtószolgálatától.Soltvadkert belterületén a helyi körzeti megbízott 2018. március 15-én 7 óra 20 perckor intézkedés alá volt egy 46 éves helyi lakost, aki egy Citroen Xsara típusú személygépkocsival közlekedett. A jármű átvizsgálása során két kábítószer gyanús tablettát talált.

Ezt követően a kiskőrösi nyomozók a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársaival közösen tartottak helyszíni szemlét a férfi használatában lévő három házban.

A szemle során összesen 850 cannabis indica növényt, bruttó 1272 gramm kábítószergyanús növényi törmeléket, bruttó 1 gramm kábítószergyanús fehér színű port, valamint termesztéshez használt berendezést foglaltak le a rendőrök. A növényekről a botanikus szakértő előzetes szakvéleményében megállapította, hogy azok kábítószernek minősülő hatóanyagot tartalmaznak, amelyek mennyisége a tőszám alapján jelentős.

A kiskőrösi nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki F. Lászlót, majd kábítószer birtoklás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették, és előterjesztést tesznek előzetes letartóztatásának indítványozására.

Objektív Hírügynökség, 2018. március 16.

A Web-oldalon található cikkek és fotók ingyenesen és szabadon felhasználhatók, de kizárólag az Objektív Hírügynökség, mint hírforrás feltüntetésével.
hirdetés