Garázdaság miatt kell felelnie

A gárdonyi rendőrök garázdaság bűntett elkövetése miatt javasoltak vádemelést – tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a megyei RFK sajtószolgálata.A Gárdonyi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást B. Mihály ellen.

A nyomozás adatai alapján az 56 éves férfi 2017. december 2-án délután egy pákozdi vendéglátó egység épülete előtt dulakodott egy helyi lakossal, aki megkérte, hogy kösse meg az úton sétáló kutyáját. Az elkövető fellökte és több alkalommal megrúgta a fölre esett nőt, majd egy késsel fenyegetőzött.

A helyszínre érkező rendőrök B. Mihályt elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, majd a bűncselekmény elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A Gárdonyi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya az ügyben folytatott nyomozást lezárta és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségre.

Hírforrás: OBJEKTÍV Hírügynökség 2018. február 14.

A Web-oldalon található cikkek és fotók ingyenesen és szabadon felhasználhatók, de kizárólag az Objektív Hírügynökség, mint hírforrás feltüntetésével.
hirdetés