Baleseti összesítő Bács-Kiskunban

Az elmúlt 24 óra közlekedésrendészeti eseményeiről tájékoztatta az OBJEKTÍV Hírügynökséget a megyei RFK sajtószolgálata.A megyében az elmúlt 24 órában egy súlyos sérüléssel járó, valamint kilenc anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Kecskeméten a Liszt Ferenc utcában közlekedett kerékpárral a Ceglédi út felől a Czollner köz irányába 2018. február 13-án 14 óra 30 perc körül egy 45 éves kecskeméti lakos. A helyszíni szemle adatai szerint haladása során az úttest jobb széléről kellő körültekintés nélkül kanyarodott balra, így a mellette elhaladó Citroen Saxo típusú személygépkocsi elé hajtott, ezért összeütköztek. A baleset következtében a kerékpáros nő az elsődleges orvosi vélemény alapján súlyos sérülést szenvedett.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság arra kéri a közlekedőket, hogy tartsák be a közlekedési szabályokat, hiszen jogkövető magatartással, körültekintő vezetéssel és odafigyeléssel a balesetek megelőzhetőek!

Hírforrás: OBJEKTÍV Hírügynökség 2018. február 14.

A Web-oldalon található cikkek és fotók ingyenesen és szabadon felhasználhatók, de kizárólag az Objektív Hírügynökség, mint hírforrás feltüntetésével.
hirdetés