Kutya okozott balesetet

Az elmúlt 24 óra közlekedésrendészeti eseményeiről tájékoztatta az OBJEKTÍV Hírügynökséget közleményében a Bács-Kiskun Megyei RFK sajtószolgálata.Bács-Kiskun megyében az elmúlt 24 órában egy súlyos sérüléssel járó, valamint öt anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök. Egy sofőrt ittas járművezetés gyanúja miatt vér-vizelet mintavételre állítottak elő a járőrök.

Kiskunfélegyházán, a Csanyi úton közlekedett a Szentesi út irányába 2018. február 5-én 16 óra 15 perc körül egy 59 éves helyi lakos egy Renault Clio típusú személygépkocsival. A rendelkezésre álló adatok szerint haladása során egy kutya szaladt az autó elé. A nő az ütközés elkerülése érdekében fékezett, majd hirtelen balra kormányozta járművét, ezért egy ingatlan kerítésének csapódott. A baleset következtében a jármű vezetője az elsődleges orvosi vélemény alapján súlyos sérülést szenvedett.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság arra kéri a közlekedőket, hogy tartsák be a közlekedési szabályokat, hiszen jogkövető magatartással, körültekintő vezetéssel és odafigyeléssel a balesetek megelőzhetőek!

Hírforrás: OBJEKTÍV Hírügynökség 2018. február 6.

A Web-oldalon található cikkek és fotók ingyenesen és szabadon felhasználhatók, de kizárólag az Objektív Hírügynökség, mint hírforrás feltüntetésével.
hirdetés