Torlódás az M1-esen

A megnövekedett forgalom miatt továbbra is torlódás van a hegyeshalmi határátlépési pont közelében – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.A megnövekedett forgalom miatt 2018. január 7-én 9 órára 7 kilométeres torlódás alakult ki az M1-es autópálya Ausztria felé vezető oldalán, a hegyeshalmi határátlépési pontnál a személygépjárművek vonatkozásában. Az 1-es főútnál a közlekedőknek szintén a határátlépés lassulására kell, hogy számítsanak az erős forgalom miatt.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a gépjárművezetőket, hogy - lehetőség szerint – az Ausztriába történő átlépéshez válasszanak alternatív útvonalakat, például a soproni, kópházi vagy fertődi határátlépési pontokat.

A rendőrség kéri továbbá, hogy a sofőrök fokozott odafigyeléssel közlekedjenek az autópálya érintett szakaszán, valamint, hogy indulás előtt a rendőrség honlapjának határinfo oldalán tájékozódjanak a választott határátlépési pontoknál szükséges várakozási időkről!

Hírforrás: OBJEKTÍV Hírügynökség 2018. január 7.

A Web-oldalon található cikkek és fotók ingyenesen és szabadon felhasználhatók, de kizárólag az Objektív Hírügynökség, mint hírforrás feltüntetésével.
hirdetés