Elfogták a cserbenhagyó gázolót

A rendőrök néhány órán belül beazonosították és elfogták azt a férfit, aki Győr belvárosában elütött egy idős embert, majd elhajtott a helyszínről – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a megyei RFK sajtószolgálatától.A rendőrségre 2017. november 21-én 16 óra 20 perckor érkezett a bejelentés arról, hogy elütöttek egy gyalogost. A kiérkező rendőrök megállapították, hogy Győrben, az Aradi Vértanúk útján, a Szent István út felől a Virágpiac tér irányába haladt egy autó vezetője. Közlekedése során a kereszteződéshez érve nem biztosított elsőbbséget a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen áthaladó 70 éves férfinak, akit a személygépkocsi bal elejével elütött. Az idős férfit a mentők kórházba vitték. Az ismeretlen járművezető a helyszínről adatai hátrahagyása és segítségnyújtás nélkül elhajtott. A rendőrök néhány órán belül beazonosították, elfogták és a Győri Rendőrkapitányságra előállították a balesetet okozó K. Zsolt 27 éves győri lakost.

A rendőrkapitányságon a férfit segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták. A gyanúsított elismerte a bűncselekmény elkövetését.

Hírforrás: OBJEKTÍV Hírügynökség 2017. november 22.

A Web-oldalon található cikkek és fotók ingyenesen és szabadon felhasználhatók, de kizárólag az Objektív Hírügynökség, mint hírforrás feltüntetésével.
hirdetés