Baleset az 5-ös főúton (frissítve)

Egy 45 éves férfi vesztette életét a Kecskemét közelében vasárnapra virradó éjjel történt balesetben – tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a megyei RFK sajtószolgálata.2017. november 4-én 23 óra 15 perckor halálos kimenetelű közlekedési baleset történt az 5-ös számú főúton.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján egy Kecskemét irányából Lajosmizse felé közlekedő Seat típusú személygépjármű 21 éves vezetője eddig tisztázatlan okból áttért a menetirány szerinti bal oldalra, ahol összeütközött egy Fiat Brava típusú autóval.

A Fiat 45 éves sofőrje a baleset következtében olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A vele egy autóban utazó 20 éves és 45 éves nők súlyos sérüléseket szenvedtek, illetve a Seat vezetőjét és két 20 éves utasát – egy férfit és egy nőt – szintén súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

A baleset körülményeit a Kecskeméti Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság a balesetek elkerülése érdekében felhívja a gépjárművezetők figyelmét, hogy körültekintően, a mindenkori út- és látási viszonyoknak megfelelően közlekedjenek és ügyeljenek a sebesség helyes megválasztására!

Hírforrás: OBJEKTÍV Hírügynökség 2017. november 5.

A Web-oldalon található cikkek és fotók ingyenesen és szabadon felhasználhatók, de kizárólag az Objektív Hírügynökség, mint hírforrás feltüntetésével.
hirdetés