Darazsak egy mártélyi általános iskola udvarán

A rovarok a gyerekeket is veszélyeztették – tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.Kedden kora este érkezett a lakossági bejelentés, miszerint darazsak költöztek egy mártélyi általános iskola udvarába. A rovarok egy odvas fa törzsében éltek, több méteres magasságban. A helyszínre riasztott méhészt a hódmezővásárhelyi hivatásos és a mártélyi önkéntes egység tűzoltói juttatták fel a fészekhez.

Egy televízió gyulladt ki egy szegedi magánházban kedden este. A város hivatásos egysége a bejelentést követően rövid idő alatt a helyszínre érkezett. Egy vízsugárral fékezték meg a lángokat, amelyek a gyors beavatkozásnak köszönhetően nem terjedtek tovább az épület többi helyiségre. Egy férfi enyhe füstmérgezést szenvedett, a mentőszolgálat kórházba szállította.

Súlyosan megsérült egy ember, amikor árokba hajtott egy személyautó kedden délelőtt Szentesen. A Rákóczi Ferenc utcába riasztották a szentesi egységeket, majd a kora délutáni órákban egy másik szentesi balesetnél is beavatkoztak a tűzoltók. A Szalai és a Boros utca sarkán ütközött egy kisteherautó és egy személyautó, az egyik jármű az ütközés következtében árokba borult. Az egységek mindkét esetben áramtalanították az összeroncsolódott járműveket, majd megszüntették a forgalmi akadályt.

Hírforrás: OBJEKTÍV Hírügynökség 2017. május 24.

A Web-oldalon található cikkek és fotók ingyenesen és szabadon felhasználhatók, de kizárólag az Objektív Hírügynökség, mint hírforrás feltüntetésével.
hirdetés