Feladták magukat

A Székesfehérváron történt garázdaság elkövetői feladták magukat a rendőrségen – tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság.A Székesfehérvári Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya büntetőeljárást folytat két mezőszentgyörgyi lakossal szemben, csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt.

A rendelkezésre álló adatok alapján 2017.április 15-én hajnalban Székesfehérváron, a Petőfi utcában egy 22 és 23 éves helyi férfit bántalmaztak ismeretlen személyek, melynek során az egyik támadó késsel megsebesítette az idősebb sértettet. A bűncselekmény elkövetőiről a belvárosban működő térfigyelő kamera felvételeket készített.

A képfelvétel és az adatgyűjtések során beszerzett információk alapján a nyomozók azonosították a két férfit és nőt, akik az időközben megjelentetett rendőrségi felhívásban magukat felismerték és a tegnapi napon jelentkeztek a Székesfehérvári Rendőrkapitányságon. A három mezőszentgyörgyi lakos közül kettőt gyanúsítottként hallgattak ki a rendőrök és harmadik társukat is beazonosították.

A két gyanúsított elismerte a bűncselekmény elkövetését és vallomásukban elmondták, hogy azért támadtak a két férfira, mert a cselekményt megelőzően kinevették őket, amikor egy szórakozóhelyen „mulatós” zenét akartak a zenegépből hallgatni.

Hírforrás: OBJEKTÍV Hírügynökség 2017. április 20.

A Web-oldalon található cikkek és fotók ingyenesen és szabadon felhasználhatók, de kizárólag az Objektív Hírügynökség, mint hírforrás feltüntetésével.
hirdetés