Tour D'Opera – Bringatúra 11 koncerttel

Július 25-én a kellemes Tisza-tavi tókerülő kerékpártúrák találkoznak a komolyzenével és az operával a Tour D\'Opera egész napos programja során. A 67 km-es túrán 11 koncertet és táncelőadást láthatunk és hallhatunk – tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel az MT Zrt.A dalolva biciklizés a világ legjobb dolgai közül biztosan az egyik. Ha ennek adunk egy szép kulturális csavart és az egészet elvisszük a varázslatosan szép és könnyed utat kínáló Tisza-tó vidékére komolyzenei koncertekkel, táncelőadásokkal és operabetétekkel a pihenőkben, akkor ez a program csak a Tour D\'Opera lehet.

Második alkalommal vághatunk neki az operával, cselló-, népdal- és jazzkoncerttel tarkított Tour D\'Opera tókerülő túrának a Tisza-tónál, mely július 25-én a tiszafüredi Kerékpáros Pihenőből indul, a regisztráció 9 órakor 30 perctől lesz.

Mit láthatunk és hallhatunk 11 megálló alkalmával?

Az első állomás a Tisza Balneum Thermal Hotelben lesz, ahol csellókoncert lesz az első előadás.

Továbbtekerve Poroszló irányába a Tavirózsa Étteremben lesz a következő megálló. Itt Gróf Széchenyi István utolsó leszármazottja, Széchenyi Krisztián és Karádi Zsolt táncművészek fognak előadni az étteremben.

Majd Sarudra érkezve a polgármester, Tilcsik István készül meglepetés műsorral. Operaelőadásokat hallhatunk Dinnyésháton. Kiskörén táncművészeti program és szoborkiállítás lesz a Szakmérnökségen, majd a Hallépcső történetéről tartanak előadást. Abádszalókra érkezve a templom ad színteret Erdélyi Erzsébet (Opera Nagykövete), Turi Melinda és Somogyi Anita minikoncertjének. Tiszaderzsen a Tavirózsa Népdalkör repertoárjával és frissen sült pogácsával lehet majd gazdagodni.

A 9. megállónál az Egerből érkező Kurul dobosok teljesen más műfajt képviselnek szuggesztív, őserőt sugárzó koncertjükkel.

A túra véghajrájában jól fog jönni a plusz energia. Tiszaszőlősön Bánhidi Petra és tánckara mutat be egy szép alősdást. Tiszafüredre visszaérve a Kormorán Kikötőnél lép fel a Jazzation acapella kórus, akik a Lipcsei Nemzetközi Acapella Verseny Nagydíját és a Közönségdíját is elnyerték.

A túra végállomásánál, a Halas téren a Tiszafüredi Mazsorettek üdvözlik a csapatot.

Kinek ajánljuk?

Mindenkinek, aki szereti a komolyzenét, a táncelőadásokat, a népzenét és az operát / szeret kerékpározni (65 km-t is) / nem bánja, ha csak 1 méter a szintkülönbség / elmúlt 10 éves / szeretne egy Tour D\'Opera pólót.

Mivel jár a nevezés?

10 órától 19 óráig tart a program Tiszafüredtől Tiszafüredig összesen 65 km-es távon. Összesen 11 állomáson lesznek programok. A program díja 3500Ft, mely tartalmazza a Tour D\'Opera pólót, a műsorokat és a vezetést.

Hírforrás: OBJEKTÍV Hírügynökség 2015. július 21.

A Web-oldalon található cikkek és fotók ingyenesen és szabadon felhasználhatók, de kizárólag az Objektív Hírügynökség, mint hírforrás feltüntetésével.
hirdetés