Ezúttal a Délkelet-Ázsiában megjelenő Peak magazin ír a magyar csúcsgasztronómiáról

Újabb, a hazai konyhát és budapesti éttermeket méltató írás jelent meg, ezúttal az indonéz Peak magazin Gourmet & Travel című kiadványában – tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel az MT Zrt.



A cikk írója, Jennifer Chen tavaly októberben látogatott hazánkba, a Magyar Turizmus Zrt. által szervezett, a csúcsgasztronómiánkat bemutató tanulmányút keretében. Az írónő a lap legfrissebb számában osztja meg olvasóival a nálunk tapasztalt gasztroélményeit: részletesen ír az Onyx-ról, hazánk második Michelin-csillagos étterméről, és kiemeli az ottani séf, Széll Tamás 2012-es Bocuse d\'Or szakácsolimpián elért előkelő tizedik helyét is. Ismerteti az olvasókkal a csokoládékészítés szabályait is, melyeket a fővárosi Rózsavölgyi Csokoládéban ismert meg látogatása alkalmával. Részletesen ír a Tokaji borvidékről, az édes borokról, s még számos budapesti étteremben szerzett benyomásáról is. Említi többek között az ÉS bisztrót, a Zóna és a Pierrot éttermet is.

A Peak Magazin havonta megjelenő életmódmagazin, mely több is, mint egyszerű magazin: a sikeres emberek lapjaként tartják számon, mivel fontos szervezetek és multinacionális cégek partnermagazinja. A lap Gourmet & Travel kiadványa, negyedévente jelenik meg, elsősorban a luxus életstílus újdonságait és a gasztronómiai különlegességeket mutatja be az olvasóknak.

A kiadványt Malajziában, Indonéziában, Hong Kongban és Szingapúrban terjesztik.

Hírforrás: OBJEKTÍV Hírügynökség 2014. szeptember 18.

A Web-oldalon található cikkek és fotók ingyenesen és szabadon felhasználhatók, de kizárólag az Objektív Hírügynökség, mint hírforrás feltüntetésével.
hirdetés