Michelisz Norbert a Kék Szalag bronzérmes Principessa fedélzetén
A sebesség hercegét megfürdette a sebesség hercegnője

A legeredményesebb magyar autóversenyzőt, Michelisz Norbertet, a Túraautó Világbajnokság sikert sikerre halmozó pilótáját invitálta fedélzetére a Principessa vitorlás legénysége, nem sokkal a legnagyobb balatoni tókerülő verseny, a Kék Szalag után. Idő maradt a találkozásra, hiszen a Principessa az egytestű hajók közül elsőnek futott be a célba, összesítettben is a harmadikként, sok sok órával megelőzve legtöbb riválisait – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség.A balatoni Kék szalag ma az egyik legnézettebb magyarországi vitorlásverseny, tízezrek követik nyomon a tókerülő viadalt. A Túraautó Világbajnokság (WTCC) pedig éppen Michelisz Norbertnek köszönhetően vonz egyre több drukkert.

A komoly sportteljesítmények természetesen az effajta technikai sportokban csak kitűnő eszközökkel érhetőek el, ehhez persze szponzorok is kellenek. Szponzorok meg akkor kerülnek, ha van nézettsége egy-egy versenynek. A nézők pedig az izgalmas küzdelmeket, a nagy viadalokat kedvelik. No meg az olyan sportembereket, akiknek szívből szurkolhatnak. Michelisz és a Principessa legénysége éppen ilyen.

Hát, ha még egy kalandban együtt vesznek részt. Michelisz a WTCC-vel nemsokára Amerikába megy, de előtte még a másik sikercsapat, a Principessáé mutatta meg a közönség nagy örömére, hogy az efféle vitorlás kalandokat sem lehet mindig szárazon megúszni.

Hírforrás: OBJEKTÍV Hírügynökség 2012. július 8.

A Web-oldalon található cikkek és fotók ingyenesen és szabadon felhasználhatók, de kizárólag az Objektív Hírügynökség, mint hírforrás feltüntetésével.
hirdetés