Négyen utaztak két napig egy kamion alvázán (fotókkal)

Egy kamion alvázán kapaszkodva akart illegálisan hazánkba lépni négy afgán férfi Tompánál – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a megyei RFK sajtószolgálatától.Hétfőn hajnalban a Kelebiai Határrendészeti Kirendeltséghez tartozó Tompai Határátkelőhelyen egy görög kamiont vontak ellenőrzés alá a megyei rendőrök. A jármű átvizsgálásakor vették észre, hogy az alváz részen négy személy tartózkodik, akik ott megbújva utaztak az ellenőrzésig. Az elfogottakról kiderült, hogy afgán állampolgárok, a kelebiai kirendeltségre állították elő őket, jelenleg is folyik a meghallgatásuk. Az elsődleges adatok szerint a négy potyautas macedón területen kapaszkodhatott fel a kamionra, ott két napon át utaztak, erről a sofőr nem tudott. Okmányokkal egyikük sem rendelkezett.
Kiutasítást előkészítő őrizetbe kerültek. Az afgán állampolgárok ügyében az eljárást a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Migrációs Ügyek Osztálya folytatja le.

Hírforrás: OBJEKTÍV Hírügynökség 2011. november 21.

A Web-oldalon található cikkek és fotók ingyenesen és szabadon felhasználhatók, de kizárólag az Objektív Hírügynökség, mint hírforrás feltüntetésével.
hirdetés