Wedding Expo Pécs 2012-től

Az idén január első napjaiban megrendezett kozármislenyi Esküvő Kiállítás és Vásár új helyszínen nyitja meg kapuit 2012. januárjában – tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Hírszolgálat Pécs.Baranya megye legsikeresebb esküvő kiállításának története 2009 januárjában indult 78 kiállítóval melyet a konkurens pécsi esküvő kiállítással egyidőben rendeztek meg. A kiállítás 2011-re kinőtte a kiállítás helyszínéül szolgáló kozármislenyi sportcsarnokot melyen 2011-ben már 124 kiállító vett részt 2000m2 alapterületen. A szervezők eltökélt szándéka melyet 2009 óta minden évben kitűznek maguk elé, hogy a budapesti esküvő kiállítást maguk mögé utasítsák és első számú kiállításként, ismerje el a szakma és a jegyespárok!

A IV. Esküvő kiállítás – Wedding Expo Pécs néven debütál 2012. január 7-én új helyszínen a pécsi Expo Centerben. A két naposra tervezett esküvő kiállítás több mint 3000m2 alapterületen és közel 15.000m2-es parkolóval rendelkezik melyen előreláthatólag közel 150 kiállító, vesz részt – nyilatkozta lapunknak Németh Attila a rendezvény szervezője.

Meg tudtuk azt is, hogy a rendezvény szervezése gőzerővel zajlik, a kiállítói standok értékesítését megkezdték a szervezők mely után hatalmas az érdeklődés a kiállítók részéről. Egy biztos, méltó helyszíne lesz a pécsi Expo Center az esküvő kiállításnak melyen a kiállítóknak kiváló bemutatkozási lehetőség, akik esküvővel, lakodalommal és ezek előkészítésével és lebonyolításával foglalkoznak.

Ezért a házasulandók, a szülők, rokonok és barátok egy helyen, rendkívül nagy választékban találják meg mindazokat a szolgáltatásokat, kellékeket, melyek az esküvő megrendezéséhez szükségesek.

A 2012-es esküvő kiállítás nem csak magáról a kiállításról szól, hanem szakmai kis előadásokat is terveznek, melyre az előzetes felméréseik alapján igény van.

Most már csak az kérdés, hogy mi lesz a konkurens pécsi esküvő kiállítás sorsa hiszen ők évről évre csökkenő alapterülettel és kiállítói számmal várták a látogatókat. Mint megtudtuk, megismétlődhet az, amikor egyidőben rendezik meg a két fentebb említett esküvő kiállítást.

Még több infó a kiállításról és bemutatkozó kisfilmek és fotók megtekinthetők a www.eskuvokiallitasok.hu oldalon.

Hírforrás: OBJEKTÍV Hírügynökség 2011. február 10.

Gyürky László

A Web-oldalon található cikkek és fotók ingyenesen és szabadon felhasználhatók, de kizárólag az Objektív Hírügynökség, mint hírforrás feltüntetésével.
hirdetés