Boross Péter 80 éves

Gyurcsány Ferenc miniszterelnök levélben fejezte ki jókívánságát Boross Péter volt miniszterelnöknek 80. születésnapja alkalmából. A kormányfő köszöntőjében kiemelte, hogy Boross Péter egyike azon keveseknek, akik a magyar politikában elég bátrak voltak a felelősség vállalásához kormányon, és elég kitartóak ahhoz, hogy a felelősségtudatukat megőrizzék ellenzékben is – tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Kormányszóvivői Iroda.Boross Péter bebizonyította, hogy egy igazán őszinte és hiteles nemzeti politikus képes a nyugodt, konszenzusra törekvő párbeszédre is – hangsúlyozta levelében a miniszterelnök. Gyurcsány Ferenc méltatta a volt kormányfő személyes példamutatását, ami a mai napig igazolja, hogy a nemzetért vállalt elkötelezettségükben igenis lehetnek azonosak a parlamenti patkó bármely oldalán ülő politikusok.

A kormányfő reményét fejezte ki, hogy ez az eszmeiség egyre meghatározóbb lehet a magyar közéletben, és Boross Péter sokáig képviseli még az Országgyűlésben a konzervativizmus legnemesebb hagyományait.

Hírforrás: OBJEKTÍV Hírügynökség 2008. augusztus 27.

Gy. Mészáros Ágnes

A Web-oldalon található cikkek és fotók ingyenesen és szabadon felhasználhatók, de kizárólag az Objektív Hírügynökség, mint hírforrás feltüntetésével.
hirdetés