Már lehet jelentkezni a Torkos Csütörtökre

A Magyar Turizmus Zrt. által létrehozott www.menjunkenni.hu honlapon keresztül mostantól 2008. január 21-ig jelentkezhetnek azok az éttermek, amelyek csatlakozni kívánnak a jövő évi Torkos Csütörtök akcióhoz. Az MT Zrt. ugyanezen az oldalon tette elérhetővé a csatlakozás feltételeinek leírását is. A 2006-ban először megrendezésre került akció hagyományt teremtett, jövőre harmadik alkalommal ehetünk, ihatunk féláron. A Torkos Csütörtök 2008-ban február 7-én lesz – tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel az MT Zrt.Az akcióhoz mindazon éttermek és vendéglátóipari egységek csatlakozhatnak, amelyek vállalják, hogy február 7-én elsősorban ’a la carte’ kínálatukból 50% kedvezményt biztosítanak. A csatlakozás feltétele továbbá az étel- és italfogyasztásból együttesen adott 50%-os kedvezmény. A csatlakozott éttermek listája – akárcsak az előző esztendőkben - városonként, ABC sorrendben lesz kereshető a www.menjunkenni.hu honlapon január végétől.

Annak érdekében, hogy minél többekhez eljusson az akció híre és a csatlakozott éttermek listája, a Magyar Turizmus Zrt. 2008-ban torkoskodó katalógust is készít, továbbá napilapok mellékleteként is tájékoztatást ad az akcióban részt vevő vendéglátóhelyek elérhetőségeiről. A tavalyi akcióhoz összesen közel 700 étterem csatlakozott.

Hírforrás: OBJEKTÍV Hírügynökség 2007. december 4.

Gy. Mészáros Ágnes

A Web-oldalon található cikkek és fotók ingyenesen és szabadon felhasználhatók, de kizárólag az Objektív Hírügynökség, mint hírforrás feltüntetésével.
hirdetés