A László-Mikes duó lett a magyar bajnok (fotóval)

Lezajlott a Standardtáncok 2007-es Magyar Bajnoksága. A szentesi versenyen a László Csaba, Mikes Anna páros begyűjtötte első közös magyar bajnoki címét a standardtáncok kategóriájában- értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség Bányász Árpádtól.László Csaba és Mikes Anna még friss párosnak számít a magyar mezőnyben (is), és együtt standard magyar bajnokságon még nem indultak. Éppen ezért nagy várakozás előzte meg az idei, a világbajnokságra kvalifikáló magyar seregszemlét Szentesen.
A Dr. Papp László Sportcsarnok közönsége előtt aztán a júniusban tíztánc magyar bajnokságot nyerő kettős a standardtáncokban sem talált legyőzőre, így kiderült, hogy a moszkvai világbajnokságon a László-Mikes páros képviseli Magyarországot.
A világranglista 48. helyén álló duó mögött Szepesi József és Szepesi Judit végzett másodikként, megelőzve a Zsom Olivért és Vozár Boglárkát. László Csabáék mellett a Szepesi testvérek indulnak még az októberi világbajnokságon, mivel ők a magyar ranglistát vezetik. A magyar bajnokság rangját mi sem jelzi jobban, mint az, hogy Elbert Gábor, a sportügyekért felelős szakállamtitkár, a helyszínen nézte végig a színvonalas versenyt.

Standardtáncok 2007-es Magyar Bajnoksága, Szentes

A döntő végeredménye

1. László Csaba, Mikes Anna (Szilver TSE)
2. Szepesi József, Szepesi Judit (Szilver TSE)
3. Zsom Olivér, Vozár Boglárka (Pro-Art TSE)
4. Kreiter Dávid, Telek Szilvia (Feeling TSE)
5. Szalkai Szabó Gábor, Markó Ágnes (Szilver TSE)
6. Gombkötő Imre, Malina Andrea (Rumba TSE-DanceStation TSE)

Fotó: Szilver TSE


Hírforrás: OBJEKTÍV Hírügynökség 2007. szeptember 2.

Gy. Mészáros Ágnes

A Web-oldalon található cikkek és fotók ingyenesen és szabadon felhasználhatók, de kizárólag az Objektív Hírügynökség, mint hírforrás feltüntetésével.
hirdetés