Gránátot dobtak egy szentesi lakás erkélyére

Az elsődleges adatok szerint kézigránátot dobott be valaki kedden hajnalban Szentes belvárosának egyik társasháza erkélyére, amitől az erkély, és annak nyílászárói megrongálódtak. A kár meghaladja a 100.000 Ft-ot. Személyi sérülés nem történt – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a Csongrád Megyei RFK sajtószolgálatától.A Szentesi Rendőrkapitányság tűzszerész szolgálat és szakértő bevonásával ismeretlen tettes ellen indított büntetőeljárást rongálás, valamint visszaélés robbanóanyaggal vagy robbantószerrel bűntettek gyanúja alapján. A körülmények és az indíték vizsgálata folyamatban van.

A rendőrkapitányság várja azok jelentkezését, akik az üggyel kapcsolatban érdemleges információval rendelkeznek. Várja továbbá annak a szemtanúnak a jelentkezését is, aki adataink szerint a bűncselekmény elkövetésének idején a helyszín közelében tartózkodott, és ezáltal adatokkal tud szolgálni az esetről.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője a nyomravezetőnek – személyének titokban tartása mellett - 100.000 Ft díjat tűzött ki. A főkapitány a díjkitűzés visszavonásának jogát fenntartja.

Hírforrás: OBJEKTÍV Hírügynökség 2006. augusztus 22.

Gy. Mészáros Ágnes

A Web-oldalon található cikkek és fotók ingyenesen és szabadon felhasználhatók, de kizárólag az Objektív Hírügynökség, mint hírforrás feltüntetésével.
hirdetés